Gdynia -> Ustroń

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • grabek209
    Classic
    • 2011
    • 34

Gdynia -> Ustroń

kiwal spróbuj przewalić firmware, gdzieś przeczytałem, że na brak dźwięku zmiana softu pomogła.
    Te dziwne dźwięki to raczej informacja, że radio przechodzi ze stanu uśpienia w stan czuwania (gotowości).
  • McGan
    RS
    • 2010
    • 3573
    • Superb III (3V3)

Gdynia -> Ustroń

Witam!

Jak w temacie, czeka mnie pod koniec maja trasa z Gdyni do Ustronia. Jaką trasę polecacie, żeby w miarę płynnie dojechać na miejsce? Wyruszam koło 4.00 rano
    Jest: Kodiaq 2024 2.0 TSI 4x4 DSG Sportline, Nissan Patrol 2.8 1992 Long, Ford Mustang 4.6 V8 2010
    Było: Audi S6 Avant Quattro 4.2 340KM 420Nm,​ Octavia 2 2.0 TDI BMM 230KM 490Nm, Ford Mustang 3.7 2012 350KM, Nissan Patrol 2.8 1995 Long, Opel Astra G 1.6

Komentarz

• Wojtas_Poznań
      RS
      • 2010
      • 2822

hm.... o 4 rano to chyba jeszcze nie powinno być tłoku na drogach ? więc może najprostszą: przez Żukowo, Kościerzynę, Brusy ?

edit:
      sorki, jakiś zonk z forum miałem bo myślałem że chodzi o trasę Gdynia - Chojnice ops: :szeroki_usmiech
      SPOT Poznań:
      .....
      ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY

Error 503 Wojtas Unavailable :P

Komentarz

• McGan
        RS
        • 2010
        • 3573
        • Superb III (3V3)

Wojtas_Poznań, rany Julek rzecz jasna miałem na myśli Ustroń! Jeszcze głową na majówce jestem :roll:
        Jest: Kodiaq 2024 2.0 TSI 4x4 DSG Sportline, Nissan Patrol 2.8 1992 Long, Ford Mustang 4.6 V8 2010
        Było: Audi S6 Avant Quattro 4.2 340KM 420Nm,​ Octavia 2 2.0 TDI BMM 230KM 490Nm, Ford Mustang 3.7 2012 350KM, Nissan Patrol 2.8 1995 Long, Opel Astra G 1.6

Komentarz

• Wojtas_Poznań
          RS
          • 2010
          • 2822

Zamieszczone przez McGan
          rzecz jasna miałem na myśli Ustroń
          spoko wodza widać za szybko czytam to co na forum :diabelski_usmiech
          SPOT Poznań:
          .....
          ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY

Error 503 Wojtas Unavailable :P

Komentarz

• Maicroft
            Moderator
            S_OCP MemberModeratorr
            • 2004
            • 25757
            • Audi

Jak jedziesz o 4, to jedz normalnie A1, potem kolo 6 przejedziesz Torun/Wloclawek itd. Na 8 bedziesz kolo Lodzi, a potem do Bielska to spacerkiem 3godziny i jeszcze wiekszym spacerkiem 1 godzina.

Generalnie jak wyjedzalem z Bielska na Hel, a to przeciez ponad 100km dalej, to 9,5godziny na luzie jadac wieczorem/noca z przerwa godzinna.

Ja bym wyjechal 2 godziny szybciej i przez Lodz przejechal wczesnym rankiem kiedy nie ma korkow, bo potem to juz 2 pasy cala droga.

Z S1 na Cieszyn zjezdzasz na zjezdzie Wisla/Katowice, mimo ze na mapie widac ze jest jakies 3km wczesniej niz powinien byc.
            Spritmonitor.de

Komentarz

• McGan
              RS
              • 2010
              • 3573
              • Superb III (3V3)

Maicroft, dzięki wielkie, może faktycznie wyjadę szybciej

Komentarz

• 4x4BKF
                L&K
                • 2010
                • 1279

tylko na tym odcinku Łódz-Bielsko za wiele sobie nie obiecuj - dziury, radary, skrzyżowania, swiatła...
                4x4

Komentarz

• McGan
                  RS
                  • 2010
                  • 3573
                  • Superb III (3V3)

4x4BKF, dzięki, będę miał na uwadze!

Komentarz

• dylan80
                    Rider
                    • 2009
                    • 625

no, ale nie lepiej se od zlotu z A1 od Grudziądza przez Golub i Lipno objechać? toż tam ponoć pod Włocławkiem na jedynce horror jest, a akurat bedziesz tam, jak sie wszyscy do roboty będą pchac....potem dalej normalnie jedynką, bo inaczej nie ma sensu...

Komentarz

• Maicroft
                      Moderator
                      S_OCP MemberModeratorr
                      • 2004
                      • 25757
                      • Audi

4x4BKF, A nie marudz, naprawde nie jest zle na tej trasie :szeroki_usmiech

Tak naprawde to moze ze 3 foto sa czasem wsadzone, w tym jeden praktycznie ciagle w Piasku miedzy Tychami a Pszczyna.
                      Spritmonitor.de

Komentarz

• shado
                        RS
                        S_OCP Member
                        • 2007
                        • 5315
                        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Ja przez Pszczynę jechałem w sobotę chyba ze 40minut. Na każdych światłach stanie w korku. Ale w nocy to raczej powinien być luzik.
                        BIURO RACHUNKOWE WIELICZKA KSIĘGOWOŚĆ WIELICZKA

SPRZEDAM OII 1.9TDI Elegance 2007

Komentarz

• MT
                          Classic
                          S_OCP Member
                          • 2007
                          • 24

Moim zdaniem do Ustronia lepiej jechać od Katowic przez Żory, Skoczów.

Komentarz

• 4x4BKF
                            L&K
                            • 2010
                            • 1279

Zamieszczone przez Maicroft
                            4x4BKF, A nie marudz, naprawde nie jest zle na tej trasie :szeroki_usmiech

Tak naprawde to moze ze 3 foto sa czasem wsadzone, w tym jeden praktycznie ciagle w Piasku miedzy Tychami a Pszczyna.
                            Maicroft, jest taka akcja że czasami mam takie dylematy czy do Szczyrku jechać Kielce-Jędrzejów-Siewierz czy Piotrków-Siewierz. Na prawdę nie wiadomo jak się trafi. Czasami lux się przeleci (ale z pozorem na radary) a czasem bujanie od świateł do świateł.
                            4x4

Komentarz

• dylan80
                              Rider
                              • 2009
                              • 625

Zamieszczone przez MT
                              Moim zdaniem do Ustronia lepiej jechać od Katowic przez Żory, Skoczów.
                              jeśli jedzie z północy Polski to lepiej przez Bielsko jedynką, bo nim sie wbije na 81 to już bedzie hoho za Tychami...przez Pszczyne i dalej wcale nie jest tak źle , jakbyś trafił w Źorach na szczyt jak w pszczynie to też byś tyle stracił...

Komentarz

Pracuję...